logo-levendetalenDe overheid laat scholen veel vrijheid om het onderwijs naar eigen inzicht in te richten. Dat uit zich onder meer in de aantallen lesuren voor de vakken. Daarbij komen vakken als Duits, Frans en Spaans nogal eens in de verdrukking. Maar zijn de door de schoolleidingen toegewezen aantallen lesuren voldoende om de door de overheid gewenste tussen- en eindniveaus te bereiken?
Op initiatief van de sectie Frans van Levende Talen willen Frans, Duits en Spaans de handen ineen slaan en de kwestie aanhangig maken. Maar daarvoor zijn gegevens nodig. Wat zijn de aantallen lesuren Duits op uw school? Wij vragen u dringend om HIER de enquête voor Duits in te vullen

Het kost u weinig tijd en u draagt uw steentje bij aan handhaving en verbetering van de positie en kwaliteit van het onderwijs Duits.
Wij zullen geen namen publiceren. We vragen naar de naam en plaats van uw school om dubbeltellingen te voorkomen en naar uw e-mailadres om bij eventuele onduidelijkheden navraag te kunnen doen.

Sectiebestuur Duits Levende Talen

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.