Deutscholympiade 2012

De Deutscholympiade gaat weer van start! De voorrondes zullen plaatsvinden in verschillende plaatsen in het land:

  • Utrecht – vrijdag 13 november 2015
  • Leiden – vrijdag 20 november 2015
  • Nijmegen – vrijdag 27 november 2015
  • Groningen – vrijdag 4 december 2015

De winnaars van de voorrondes mogen in maart 2016 deelnemen aan de finale in Amsterdam. De winnaars van deze nationale Deutscholympiade mogen vervolgens Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale Deutscholympiade van 17 t/m 30 juli 2016 in Berlijn. De twee winnaars die naar Berlijn gaan zullen worden begeleid door een docent. Deze krijgt een beurs om tijdens de internationale Deutscholympiade in Berlijn deel te nemen aan een speciaal programma voor docenten Duits.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen leerlingen voortaan op de niveaus B1 (klas 3 vwo) en B2 (klas 4 havo/vwo) deelnemen en niet meer op C1. Nadere informatie over deelname van uw leerlingen evenals over de selectie van de begeleidende docent kunt u vinden op www.deutscholympiade.nl. Op deze site kunt u ook uw leerling(en) aanmelden.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.