Het Europees Platform heeft in samenwerking met het Duitsland Instituut een brochure gepubliceerd over taalgerichte internationalisering. Een werkgroep van docenten van vijf Nederlandse scholen uit het voortgezet onderwijs heeft in het kader van het LinQ-project ter versterking van het talenonderwijs Frans en Duits gezocht naar mogelijkheden om de taalverwerving Frans of Duits voorop te stellen in hun internationaliseringsprojecten. U vindt in deze brochure hun best practice verhalen, praktische en inhoudelijke adviezen en een bijgevoegde cd-rom met daarop opdrachten voor taalgerichte internationalisering voor de talen Frans en Duits.

Zie hier meer informatie over de brochure.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.