De nieuwe publicatie “internationalisering en taalverwerving” is het eindproduct van de LinQ-scholen uit de expertisegroep “internationalisering en taalverwerving” die een jaar lang hebben samengewerkt aan het onderwerp. LinQ staat voor versterking van het talenonderwijs voor de talen Frans en Duits.

De vijf scholen die hebben deelgenomen aan de LinQ-expertisegroep, waren ook betrokken bij het LinQ-project en hebben al veel ervaring met internationalisering. Zij zijn in hun werk bij de expertisegroep ondersteund door de projectcoördinator van het Europees Platform en de projectpartner van het Duitsland Instituut Amsterdam.

Het boekje bevat veel praktisch en inspirerend materiaal over internationalisering en op de bijbehorende CD-rom staan opdrachten voor internationalisering die bijdragen aan de taalverwerving van beginners (A1) tot en met vergevorderden (B2). U kunt het boekje bestellen in de webwinkel van het Europees Platform.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.