Beste mensen,
voor het eerst neem ik het schoolexamen af in 6 vwo. Hiervoor heb ik een correctiemodel nodig voor de literatuuropdracht. Wie kan me een correctiemodel aanbevelen dat in de praktijk zijn nut heeft bewezen en ook aan de eisen van het examensreglement voldoet. Bij voorbaat dank.
Groetjes,
Horst

0 thoughts on “Correctiemodel voor literatuuropdracht in 6 vwo

  • 12. März 2011 um 15:54
    Permalink

    Beste Horst, ik denk dat je meer informatie moet geven over de opdracht zelf, anders is het wel erg lastig om je te helpen. Er bestaat geen uniformeel correctiemodel bij een willekeurige opdracht.

    Antworten

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.