[Ingezonden bijdrage] Vraagt u zich weleens af of grammatica-onderwijs in het VMBO wel zin heeft? Voor mijn afstudeeronderzoek vraag ik maximaal 10 minuten van uw tijd voor dit onderwerp. Het onderzoek gaat over de effectiviteit van grammatica-onderwijs van het schoolvak Duits in het VMBO. De vragenlijst bestaat uit 8 vragen en kunt u via deze link invullen: https://docs.google.com/forms/d/1_3Z7GTtYOicnccxGR0hxZTRJ9ofqH72fwPOq87JAe_8/viewform

Om het onderzoek te laten slagen zijn reacties VMBO-docenten belangrijk. Dus heeft u veel of weinig ervaring, houdt u van grammatica of juist niet, u bent nodig! Alvast hartelijk bedankt voor de genomen moeite.

Anneleen van Duinen

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.