De actie heeft ook het NOS journaal gehaald

Woensdag 1 februari vond een groot spel spel plaats in de aula van onze school, de Scholengemeenschap Dalton in Voorburg: de Duitsland Rallye. In kleine teams reden de tweedeklassers met hun teamauto’s op een spelbord door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Onderweg leerden ze taal, land en mensen kennen. Bekijk hier het uitlegfilmpje dat de leerlingen als voorbereiding te zien krijgen en bekijk hier de trailer die mijn leerlingen Jaap en Ruben gemaakt hebben.

Gelijktijdig ging bij ons op school de Mach mit! campagne van start. Duidelijk te zien aan de  oranje BMW’s op het schoolplein.  Deze „Deutschmobil“s van het promotieteam van de Actiegroep Duits worden ingezet voor het bezoek aan allerlei scholen om te informeren hoe belangrijk de kennis van het Duits voor onze economie is. Lees hier meer over deze actie

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.