Veel talendocenten vinden vooral spreekvaardigheid een lastig onderdeel om goed tot zijn recht te laten komen tijdens de les. Graag nodig ik u uit om kennis te maken met enkele succesvolle technieken die bij TPR Storytelling gebruikt worden, waarmee de spreek- en luistervaardigheid van de hele klas tegelijkertijd en toch gedifferentieerd aangepakt kan worden!

In de workshop TPR Storytelling – technieken spreekvaardigheid van Taalleermethoden.nl komen deze technieken praktisch & theoretisch aan bod. Hiermee kunt u uw didactisch repertoire uitbreiden en meer aan spreekvaardigheid doen in uw lessen.

Meer informatie vindt u via:

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.