Speakerbox is een uitgave van het CPS waarin het om spreekvaardigheid gaat. Wegens grote belangstelling is de Speakerbox bijgedrukt! In de brochure vindt u onder meer tips voor de organisatie en aanpak van gespreksvaardigheid, taaltaken en tips voor het toetsen en beoordelen van mondelinge taken. Wilt u een exemplaar (hardcopy) gratis bestellen, stuur dan een mailtje naar Annette Schraverus. E-mailadres: a.schraverus@cps.nl, o.v.v. verzoek toesturen brochure Speakerbox.

Meer informatie:
http://www.cps.nl/nl/Diensten/Publicaties/Publicaties-Zoeken/Onderzoek.html?pid=f5fa629f-1af5-48b3-ad2b-2839160a6e5a

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.