Wilt u meer uit uw lessen Frans of Duits halen?  Doe dan mee aan het LinQ-programma!

We zoeken middelbare scholen die voor de duur van 1 jaar (schooljaar 2017 – 2018) willen deelnemen aan het initiële traject van het LinQ-project – versterking talenonderwijs FransǀDuits en die lid willen worden van het LinQ-netwerk dat al meer dan 130 middelbare scholen telt.

LinQ werkt aan de professionalisering van de taaldocenten door nascholing en toepassing van de LinQ-didactiek volgens een paar basisprincipes, waaronder het hanteren van de doeltaal als voertaal, het opzetten van internationaliseringsactiviteiten en het gebruik van Europese instrumenten als het ERK.

Deelnemers krijgen inhoudelijke ondersteuning om nog meer uit de lessen Frans en Duits te halen en om de kwaliteit van het talenonderwijs te verhogen. Dankzij LinQ-netwerkbijeenkomsten en -werkgroepen kunnen ze ook rechtstreeks profiteren van de ervaringen die hun voorgangers sinds 2005 hebben opgedaan. Genoeg mogelijkheden om LinQ-docenten van andere scholen te ontmoeten dus!

Wilt u meer informatie of uw school aanmelden, bekijk dit filmpje, neem contact met het LinQ-team (linq@nuffic.nl) of kijk op www.nuffic.nl.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.