ich-weiß-alles-über-dichSpeciaal voor de bezoekers van duits.de biedt duitseboeken.nl – Duitse boeken voor Duitse – lage! prijzen – een jeugdboek aan zonder verzendkosten. Dit keer gaat het om een boek dat aanbevolen wordt voor klas 3 atheneum / 4 havo:

Thomas Feibel: Ich weiß alles über dich

Nina ist verzweifelt. Nach einer Party bekommt sie ständig SMS von einer fremden Nummer. Der Paketdienst liefert Sachen, die sie nicht bestellt hat. Jemand hackt sich in ihrem Namen in den Schulcomputer ein. Dann steht sogar die Polizei vor der Tür! Will sich ihr Exfreund rächen? Zum Glück hat sie Ben kennengelernt. Er hört ihr zu und versucht zu helfen. Doch kann sie ihm wirklich vertrauen?  Prijs: € 4,99 (Taschenbuch)

TIP: Ook andere boeken die je gelijk met dit boek bestelt, worden zonder verzendkosten verstuurd. De actie met Ich weiß alles über dich geldt tot de volgende nieuwsbrief.
Andere tips

  • gutenachtfreundeDe Boekenweek met het thema Duitsland is voor onze boekhandel een bijzondere week geweest met onder andere een gastoptreden van Christoph Buchwald (Gute nacht Freunde, Duitsland in 25 boeken, een echte aanrader!) en veel media-aandacht.
  • Wilt u meer over ons te weten komen, lees dan het interview dat verscheen in het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant.
  • Ieder kwartaal zet boekhandel Godert Walter de meest verkochte Duitse titels op een rijtje. Klik hier voor de Top 10 van de afgelopen maanden.
  • Op de hoogte blijven van actuele titels? Klik hier voor de laatste aanwinsten in de winkel.
  • Meer overzichten – waaronder ook de bestelde jeugdliteratuur in de afgelopen maanden, inclusief inhoudsbeschrijvingen – vind je hier
  • Of abonneer je op de nieuwsbrief van boekhandel Godert Walter (duitseboeken.nl)
  • Boekhandel Godert Walter is ook actief op Facebook!
  • U bent van harte welkom in onze winkel Godert Walter in Groningen of op www.duitseboeken.nl: Duitse boeken voor Duitse prijzen. Het scheelt je gemiddeld twee euro per boek goedkoper dan andere Nederlandse (online) boekverkopers.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.