Bent u docent Engels, Frans of Duits en werkzaam op een middelbare school? Schrijf u dan nu in voor al weer de 3e editie van “Een dag met Talenland”. Deze studiedag voor taaldocenten in het VO vindt plaats op:

Zaterdag 8 februari in de Centrale Openbare Bibliotheek van Amsterdam (5 min lopen vanaf Amsterdam CS)

De plenaire lezing wordt dit jaar gehouden door 3 taaldocenten van de sectie MVT van het Vechtdal College. Zij zullen u op de hoogte brengen van hun vernieuwende schoolvisie op het gebied van taal en taalverwerving voor moderne vreemde talen. Met concrete voorbeelden van met name het inzetten van gamification zult u een goed beeld krijgen van de ontwikkeling die zij als school hebben doorgemaakt.

Per taal (Engels, Frans en Duits) zijn er 2 workshops gericht op het lesgeven in het voortgezet onderwijs. Voor meer informatie over het programma en de wijze van inschrijven klik op onderstaande knoppen.

PROGRAMMA TICKETS

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.