Dit jaar is het thema ‘75 jaar vrijheid – leven in de grensregio’. Hoe zou de grensregio eruitzien als Nederlanders en Duitsers niet in vrijheid samen konden leven? Wat kunnen Nederlanders en Duitsers van elkaar leren? En hoe zien de komende 75 jaar eruit? Wij dagen jou en je klasgenoten uit om een creatieve inzending over dit thema in te sturen! Verdiep je in dit onderwerp, verbeter je kennis over de Duitse taal en cultuur en stuur een creatieve inzending in. De beste inzendingen winnen leuke prijzen!

Gaat jouw klas de uitdaging aan? We zijn benieuwd naar jullie creatieve ideeën!

De Euregio Rijn-Waal organiseert een erg leuke scholenwedstrijd, voor leerlingen van middelbare scholen.

Aanmelding tot 31 oktober 2019

Alle informatie eveneens te vinden op www.euregio.org/scholenwedstrijd. Deze website wordt de komende twee weken aangevuld met praktische informatie over de workshops en het afsluitende event en er zullen ook nog leuke inspirerende filmpjes etc. geplaatst worden. Ook zal er een facebookpagina komen, die met name de leerlingen moet inspireren.

Kijk en vooral: handel! Uw leerlingen zullen het prachtig vinden!

www.euregio.org

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.