23 september 2019: Buurtalen op de basisschool – Ideeën en concepten voor grensoverschrijdende samenwerking (Conferentie)

 

maandag 23 september 2019

Locatie: Grafschafter Museum Moers

 

Wordt Duits of Nederlands als vreemde taal aangeboden op uw basisschool of is uw school geïnteresseerd aan het vroeg vreemde talen leren? Wilt u bijvoorbeeld weten, wat de stand van zaken is met betrekking tot het buurtaalonderwijs op de Nederlands-Duitse grensregio, welke didactisch-methodische tips experten hebben, wat voor ervaringen scholen en instituties hebben opgedaan, die vroeg vreemde talen leren aanbieden en wat voor lesmateriaal op de markt hiervoor beschikbaar is?

In het kader van het Interreg-project „Nachbarsprache & buurcultuur“ organiseren wij op 23 september 2019 een conferentie, die geprobeerd samen met deelnemers en referenten gezamenlijke antwoorden te vinden en vooral ook ervaringen uit te wisselen met betrekking tot het vroege leren van een vreemde taal. Door een uitdagend programma en tijd voor uitwisseling onder elkaar nodigen wij u uit voor dit event in het Grafschafter Museum in Moers. De deelname is gratis maar er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij interesse verzoeken wij u om zich zo snel mogelijk aan te melden.

Zie verder:

https://www.ru.nl/nachbarsprache-nl/nieuws-events/agenda-evenementen/23-september-2019-buurtalen-basisschool-ideeen/

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.