Zoals eerder aangekondigd organiseren wij in samenwerking met onze vo-collega’s van LinQ een inspiratiemiddag voor docenten Duits uit het vmbo en mbo en andere geïnteresseerden. We hebben een mooi programma (zie onder) samengesteld. Keynotespeaker is Karin Straus, ambassadeur Euregionaal onderwijs en Oud Tweede Kamerlid. Ook is er ruime gelegenheid om ideeën en ervaringen uit te wisselen met je collega’s uit het vmbo en mbo. Je kunt je aanmelden via deze registratielink. Ben je zelf niet in de gelegenheid te komen? Stuur deze info dan vooral door naar je collega’s.

Met vriendelijke groet,

Lineke Ouwendijk
Projectmedewerker mboNuffic | Team mbo
Postbus 29777 | 2502 LT Den Haag
T: 070 42 60 348 | M: 06 24 92 45 58
louwendijk@nuffic.nl | www.nuffic.nl

 

Plaats en datum: Deltion College, Mozartlaan 15 (gebouw wit), Zwolle, woensdag 17 april 2019

Programma
11.45u – 12.00u Registratie
12.00u – 13.00u Lunch (lokaal 038, restaurant) De lunch wordt geserveerd door studenten van het Deltion. Het is dus belangrijk dat je om 12.00 uur aanwezig bent.
13.00u – 13.10u Welkomstwoord Door Arnold Sterk, opleidingsmanager College Welzijn en Gezondheid, opleiding Opticien en Audicien.
13.10u – 14.10u Keynote Door Karin Straus, ambassadeur Euregionaal onderwijs en oud Tweede Kamerlid.
14.15u – 15.00u Carrouselronde 1 Tijdens dit onderdeel deelt een aantal collega’s uit het vmbo en mbo goede voorbeelden van samenwerkingsprojecten die met het vak Duits te maken hebben. Ook kun je onder het genot van een kopje koffie of thee ideeën en ervaringen uitwisselen met de overige deelnemers van de bijeenkomst.
15.00u – 15.45u Carrouselronde 2 Tijdens dit onderdeel deelt een aantal collega’s uit het vmbo en mbo goede voorbeelden van samenwerkingsprojecten die met het vak Duits te maken hebben. Ook kun je onder het genot van een kopje koffie of thee ideeën en ervaringen uitwisselen met de overige deelnemers van de bijeenkomst.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.