Musikworkshop an Ihrer Schule mit Carsten Galle

Met een smartphone of een tablet muziek maken – kan dat? Ja, dat kan. Carsten Galle laat in zijn workshops op een speelse wijze zien, wat voor mogelijkheden de techniek biedt, die de scholieren alledaags gebruiken. Dat is leuk en brengt de leerlingen eens op een heel andere manier in contact met de Duitse taal. Meer informatie

Comic-tentoonstelling in mei/juni 2015 in het Goethe-Institut Rotterdam

Comics, Strips, Mangas – verhalen, die in beelden verteld worden, fascineren jongeren. Daarom nodigen we docenten Duits met hun leerlingen uit, de nieuwe Duitse comic-cultuur te ontdekken tijdens een bezoek aan de tentoonstelling: “Comics, Manga & Co. Die neue deutsche Comic-Kultur”, die tussen 18 mei t/m 8 juni 2015 in het Goethe-Institut Rotterdam, Westersingel 9, getoond wordt. Van 1 t/m 5 juni kunt u met uw klas ook een Manga-Workshop met de professionele Manga-tekenares Inga Steinmetz bezoeken. Meer informatie vindt u binnenkort op onze website: www.goethe.de/nl/lehren

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.