Het EK door Duitse ogen. Foto: Flickr/Rob124/CC
Het EK door Duitse ogen. Foto: Flickr/Rob124/CC

Een tip van Marja Ritterfeldt, met dank! Voor het Europees Platform-Nuffic heeft de LinQ-groep materiaal ontwikkeld in het kader van CLILiG („content and language integrated learning“). De werkgroep is samengesteld uit docenten van het Vechtdal College en de twee tto Duitsscholen CSG Rehoboth en Valuas College. Zij schreven onder andere Unser Nachbar Deutschland. Dit bestaat uit vijf leseenheden, die je afzonderlijk kunt inzitten en ook bij / voor verschillende vakken kunt gebruiken. Het gaat om de thema´s: Deutschland und die EU, Deutschland und Freizeit, Deutschland und Wirtschaft, Praktikum und Deutschland, Deutschland und Zuwanderung.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.