mvt-nascholingKatja Zaich en Danuta Jong zijn onlangs hun eigen nascholingsinstituut begonnen. Zij bieden diverse cursussen en begeleidingsmogelijkheden aan, die zij – voor zover ik dat even snel kan zien – ook laten certificeren voor Registerleraar (Nu heb ik over die ‚Registreer- en certificeerzucht ‚ van de overheid wel een mening, maar daar staan startende nascholers natuurlijk buiten). Voor docenten Duits bieden zij de komende tijd bijvoorbeeld de ‘Auffrischungskurs Grammatik’, ‘Update Duitsland’ en ‘Sprachwandel’ aan. Bekijk het complete overizicht aldaar op de pagina Agenda.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.