kennis-land-volkHadelinde van der Hoek (docent Duits), Margreet Feenstra (docent Engels) en Jacqueline Kabel (docent Frans) hebben de handen na Poëzie in Beweging weer ineengeslagen en iets moois opgezet: Een site waarin „Kennis van land en volk“ op een aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt. Op de www.kennisvanlandenvolk.nl vind je quizzen over de Duitse, Engelse en Franse taal en cultuur. Maar daar blijft het niet bij, er zijn ook quizzen over Oostenrijk, Zwitserland en de Verenigde Staten. De quizzen bestaan uit 10 vragen of uit 25 vragen. De vragen zijn op diverse manieren gesteld, zoals meerkeuze- en sleepvragen. Je antwoord kun je direct controleren. Waar nodig met extra informatie en uitleg. De vragen komen uit een uitgebreide database zodat je telkens opnieuw de quiz kunt doen en andere vragen krijgt. Aan het eind van de quiz is het mogelijk je naam op het scorebord te noteren.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.