Stel je dat je een rijk geïllustreerde Powerpoint of dat werkstuk met bakken vol plaatjes aan iemand via internet wilt versturen. Soms weigert je eigen mailprovider of dat van de ontvanger omdat de omvang te groot is voor een regulier e-maildienst.

Een handige manier om dit toch voor elkaar te krijgen is We Transer. Daar geef je aan welke bestanden je wilt versturen. Vervolgens stuur je die in één keer naar WeTransfer en die mailt de ontvanger een link waar hij de bestanden gedurende maximaal twee weken kan downloaden. Je hoeft er niet voor te registreren, je hoeft niets te installeren en – hèt argument voor de Nederlander in ons: het is gratis.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.