In de vakantie ben ik veel bezig geweest om de (vele) oefeningen van het vaklokaal Duits na te lopen en uit te breiden. Zo bevatten veel oefenenpagina’s nu ook wat uitleg of een overzicht van de woordenschat die geoefend wordt bijvoorbeeld. Om een aantal redenen moesten ze ook verhuizen naar een nieuwe plek: www.duits.de/oefenen 

Nog niet alles is overgezet (sorry, het is veel werk), dus voorlopig word je nog wat heen en weer verwezen. De „grote“ subsites voor leerlingen zijn nu daarmee duits.de/grammatica en duits.de/oefenen. Later komt hier nog duits.de/studietips bij, waarin ik de algemene tips voor spreken, luisteren, lezen, schrijven en woorden leren op een rijtje zal zetten.

Ook collega Paul van den Boorn heeft veel oefeningen online staan, je vindt ze hier

Excuses voor het ongemak!

 

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.