Raumzeit
Christian Linker
DTV Pocket, 2007 (origineel verscheen 2002)
ISBN 978-3-423-78217-3
148 blz.
Niveau inschatting: eind 4havo/5havo /eind 4 vwo

Tim is wat je noemt een intelligente jongen, die op school vastliep omdat het nooit om talent maar altijd om ijver ging. Hij kreeg ruzie op school, thuis, met alles en iedereen. Verkeerde vrienden en een gebeurtenis die zijn leven voorgoed zou veranderen volgen. Nu slaat de celdeur achter hem dicht: 20 maanden gevangenisstraf. Maar ben je wel echt veilig in de gevangenis?

Tim ontdekt, dat je je maar beter aan allerlei ongeschreven wetten kunt houden. Wat hem op de been houdt is zijn liefde voor Nathalie. Maar wat voor toekomst heeft hun liefde als zij zo lang op elkaar moeten wachten? Tim krijgt steun uit onverwachte hoek. Maar of dat zijn problemen oplost?

RaumZeit is een realistisch verhaal met een verrassend einde, gebaseerd op ervaringen uit jeugdgevangenissen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.