Zukunft Deutschland – succesvol project op de Haagse Hogeschool

„als je dan binnenkomt in zo’n bedrijf, mèt kennis van het Duits, dan heb je zo veel voordelen!“.

Je hoeft de krant maar open te slaan en je zou kunnen verzuchten: Wie doet er nog iets met Duits na de middelbare school? De werkelijkheid is toch een andere. Vijf jaar geleden startte de Haagse Hogeschool met het project Zukunft Deutschland. HBO-studenten European Studies kunnen binnen hun opleiding hieraan deelnemen. Initiatiefnemer Leo Tunderman vertelt: Over studenten die nieuwsgierig zijn, deuren voor hen zien opengaan, over studenten die enthousiast zijn over hun stage, over een studente die dankzij het project een prachtige baan in Berlijn kreeg. Beluister hier het interview (9 minuten)

[mp3j track=“http://www.duits.de/docenten/wp-content/uploads/2011/10/interview-leo-tunderman.mp3″]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.