Waarom zou je Duits leren? Voor veel leerlingen best wel een ver-van-mijn-bed-show. Daarom is er behoefte aan concrete voorbeelden. Misschien is dit een aardige voor je leerlingen:  Op BNR Nieuwsradio was tijdens de uitzending van De Nationale Autoshow van 9 juni 2011 Paul Brussaard te gast, oprichter en directeur van Bruseco.  Dit Nederlandse bedrijf leidt directiechauffeurs op en is in Duitsland – nota bene het auto-walhalla! – de enige die directiechauffeurs mag opleiden. Hij vertelt ook  over zaken doen in Duitsland, waarom hij Duits leerde, hoe Nederlanders en Duitsers autorijden (en waarom) en hoe dat de combinatie Nederlanders en Duitsers juist TOP is als het gaat om zaken doen! Luister / download hieronder  een verkorte versie (MP3 bestand) van het interview. Het duurt 8 minuten.

Bruseco-koploper-duitsland.mp3

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.