Hoera! Wij – Jos, Erwin en ondergetekende – melden trots de geboorte van een nieuwe (online) periode van de literatuur in de Bondsrepubliek, Oostenrijk en Zwitserland tussen 1949 en 1968. Deze is nu online te bekijken op www.duits.de/literatuur. De pagina is wat je noemt fors, want er was véél, heel veel boeiends te vertellen over deze tijd. We hopen dat er weer voor elk wat wils in zit.

Naast beschrijvende en verbindende teksten, waar zinvol verwijzingen naar de historische context en de cultuurhistorische context is deze online versie van de periode voorzien van talloze gedichten en tekstfragmenten en meer dan 20 geluidsbestanden, diverse YouTube filmpjes en een dikke 100 illustraties. TIP: Voor de liefhebbers van het boek bij de site:  We werken aan het tweede deel!

Bekijk hier de nieuwe pagina:

http://www.duits.de/literatuur/1947-1968/

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.