Door Europa, ERK-idioom Duits ERK-niveau A1 is gebaseerd op Profile Deutsch, een uitwerking van het Europees Referentiekader. Daar is een gefundeerde selectie gemaakt van productief te beheersen idioom.

De woorden in Door Europa zijn thematisch geordend en met een voorbeeldzin in context gezet. De layout maakt het mogelijk om met en zonder voorbeeldzin te leren. Ook meervouden, veelvoorkomende werkwoordsvormen en trappen van vergelijking worden aangeboden.

De leerlingen kunnen zichzelf op verschillende manieren overhoren op de bijbehorende website www.erkidioom.nl. Ze kunnen daar ook de voorbeeldzinnen beluisteren en naspreken.

In 2011 verschijnen de niveau’s A2, B1 en B2.

Erik Kwakernaak, Erwin de Vries. Door Europa Duits. ERK-idioom voor Nederlandstaligen. ERK-niveau A1.Groningen: EK-Tekst. Isbn 978 94 90030 09 4, € 14,50 excl. verzendkosten, 76 blz. met gratis website www.erkidioom.nl.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.