Op de website „Verbuga-Duits“ te vinden op: http://duits.verbuga.eu kunnen vervoegingen van de Duitse (on)regelmatige werkwoorden worden geoefend. Alle mogelijke combinaties van tijden en werkwoorden kunnen naar keuze geoefend worden. Tevens is er een resultaten- en foutenoverzicht en kunnen de foutgemaakte vragen desgewenst ook worden herhaald. „Het gebruik is en blijft gratis.“ verzekert de maker, Jan Kuiken. Op mijn „gesputter“ dat ik het jammer vond dat de grammaticale terminologie alleen in het Duits te vinden is antwoordde hij dat het „zeker de bedoeling is om in de toekoemst de website zodanig aantepassen dat de beschrijvende teksten ook in het Nederlands zijn…“.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.