Ik ben Hollander en woon sinds 2001 in Duitsland, in Thüringen om precies te zijn. Thüringen ligt in de voormalige DDR. Ik denk graag na over dingen die in het dagelijkse leven veel voorkomen, maar waar weinig over gesproken wordt. De ongeschreven regels. De regels waar mijn ouders me niets over verteld hebben, en die je gaandeweg als kind of als volwassene leert – schrijft Bob op zijn weblog  Een Hollander in Duitsland.  Bob woont sinds januari 2008 in Erfurt en bericht op zijn site over allerlei alledaagse zin en onzin. Een leuke site om tijdens je tussenuurtje eens lekker rond te kijken!

0 thoughts on “Hollander in Duitsland

  • 24. Mai 2010 um 18:21
    Permalink

    Goh, word ik zo maar gelinkt. Bedankt voor de vermelding en groeten uit Thüringen!

    Antworten

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.