Dag collega’s,
wij overwegen bij alle secties mvt op onze school de invoering van Voicemailboard of Gong voor Moodle. We hebben echter nog niet zo heel veel zicht op de voor- en nadelen van beide verschillende systemen op een elo (moodle dus). Wie gebruikt al langer het één of het ander en kan daarover kort wat gebruikerservaringen melden?
Bij voorbaat dank,

Roel Russchen

0 thoughts on “Voicemailboard of Gong

  • 16. März 2010 um 18:50
    Permalink

    @Roel

    Nano-gong is handig voor kleine projecten. Ik gebruik het bijvoorbeeld om leerlingen aan audio-bestandje te laten inleveren. Wanneer je meerdere bestanden wilt laten inleveren en wanneer je dit wil volgen via RSS, dan kun je beter het voicemailboard gebruiken.

    Antworten

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.